ex-YU cetovanje (SCG, CRO, MK, BiH, SLO)
Posted 16 July 2005 - 06:36 PM
ako neko pozeli da prica i na ovom jeziku moze to uciniti ovde...
pozdravi!
Posted 15 August 2005 - 06:52 PM
pa to je sjajno...
nadam se samo da jos lutas ovim stranicama, s obzirom na to da je prosao gotovo mjesec od tvog posta
pozdrav!
m.
Posted 25 November 2005 - 04:33 AM
Nadam se da nas ima sa prostora ex Yugoslavije, i da mozemo ponekad popricati nasim lijepim SrpskoHrvatskim jezikom..
Pozdrav; G.P.
Posted 25 November 2005 - 06:09 PM
dobra stara ex YU??? :shock: :shock:
The A-sylum
Posted 25 November 2005 - 10:42 PM
damn i'm possessive. guess you guys can't read this anyway.
Dedication: To Damaged4Life: I will never forget your humping pattern, my friend.
Posted 25 November 2005 - 10:49 PM
The A-sylum
Posted 26 November 2005 - 12:31 AM
uh. yeah. so you can befriend her..i guess. :wink: just be really nice please. :wink:
Dedication: To Damaged4Life: I will never forget your humping pattern, my friend.
Posted 26 November 2005 - 09:13 AM
The A-sylum
Posted 27 November 2005 - 05:40 AM
"..If you send me evil, it won't hit me, but it will get back to you like a boomerang.."- Nikola Tesla, the famous Serbo-Croatian scientist.
ha, ha
Posted 27 November 2005 - 12:24 PM
Nikakvu reakciju ne očekujem od osobe koja uspoređuje dva naroda koja jedan s drugim nemaju ništa zajedničko osim krvave povijesti, očito je da si Srbin ili serblover, a s takvima ne hvala
The A-sylum
Posted 28 November 2005 - 01:33 AM
Nikola Tesla je bio Srbin iz Hrvatske, to znaju i vrapci, a znaju i da ga postuju i da mu se dive svi normalni Hrvati (koji su, hvala Bogu vecina).
"..Sa Titom u srcu sacuvacemo je u nama..za nasu djecu..Da znaju sta trebaju jednoga dana DA OBNOVE!.." Toni, the creator of the site www.moja-jugoslavija.com
Posted 28 November 2005 - 09:09 AM
a onaj komentar o Jugoslaviji mi govori da nisi normalan i da nikad nisi živio u paklu zvanom Jugoslavija..
razgovor gotov
The A-sylum
Posted 29 November 2005 - 04:18 AM
I znaj da sve sto si dosada napisala i sto ces od sada napisati da bi me uvrijedila, odnosice se samo na tebe i pokazace koju pokvarenu "kulturu" i "odgoj" posjedujes.
Nadam se da ce biti koga normalnog na ovome sajtu da napise nesto normalno, dobro i lijepo. Dosta nam je raznoraznih morona, bezmozgasa-nacionalista, debila i magaraca.
"..Cuvajte bratstvo i jedinstvo kao zenicu oka svog.." Tito, marsal jedne sretne zemlje, u kojoj nije bilo nacionalista i morona, u kojoj su svi bili sretni i zadovoljni, i koju ce svi dobri i normalni ljudi sa njenih prostora nekada u buducnosti opet izgraditi.
Posted 29 November 2005 - 05:49 PM
Is that clear?
El Peix, forum mod
Dylan Moran
Posted 17 January 2006 - 10:30 PM
Posted 17 January 2006 - 10:38 PM
Posted 18 January 2006 - 02:53 PM
ali ne ulazim dalje
zato, dobrodošao!
The A-sylum
Posted 18 January 2006 - 04:09 PM
Posted 22 January 2006 - 12:38 PM
Hm, tebi se pojavi jedan prijavljen? Meni se ne pojavi nitko...Eh, ponado se ja izgleda beznadno. Ošo potražit kolko ljudi iz HR ima prijavljenih, kad ono - jedan
Ali mislim da nas ima nekoliko (iz Hrvatske, a i sire), pa vjerojatno situacija nije bas sasvim beznadna...
Posted 27 January 2006 - 07:16 PM
Meni je ovo prvi post na ovom forumu.
Na žalost na engleskom jeziku ne volim baš puno pisati jer ipak to nije moj maternji jezik pa mi je drago da ima i ljudi koji govore adrijanskim jezikom (tako ja nazivam jezike naroda u HR, BiH, SCG).
Moje pitanje je šta vas je navelo da se registrujete na ovom forumu?
Da li ste stvarno aseksualni.
Ja imam 28 godina i iz Beograda sam.
Sasvim sam siguranda nisam aseksualan što dokazuje i praksa, ali priznajem da me seksualnost kao imperativ gadno nervira.
Sada stvari stoje tako da:
- Ako nisi dobar jebač, ne mož' se maltene ni oženit', ni imati decu, ni biti cenjen u društvu.
- Ako nećeš da spavaš sa nekim nadređenim ili nadređenom svi se ljute i proglase te bolesnikom.
Seks je postao poptuni imperativ, a sa njim i silikoni, veliki penisi, napućene usne itd.
A gde je duhovnost?
Koliko samo znam dobrih ljudi, koji nisu uspeli biti voljeni jer je druga strana tražila seks, a koji njima nije mnogo značio.
Moja sestra je nedavno bila u vezi s dečkom, a nisu imali seks 2-3 puta za godinu dana (samo kad je on pio cijalis tablete bilo im je dobro)
Raskinuli su jer ona više nije mogla izdržati. Ima 30 godina i seks joj je bio veoma potreban. Meni se njen dečko vrlo svideo, ali sam joj ipak savetovao da ga ostavi jer je i za njega bolje ako nađe devojku, koja neće imati seksualne (ili bar ne velike) seksualne želje, a ne samo onu koja će glumiti da joj je sve potaman, a u stvari nije.
Posted 27 January 2006 - 10:32 PM
..evo jos jednog sa prostora ex SFRJ. Ja sam iz bivše SAP Vojvodine
nisam asexualan, nisam heterosexualan, nisam homosexualan niti bisexualan ... nema mešavina /komplikovano, znam/.
btw srpskohrvatski je postojao, više ne. A hrvatskosrpski jezik nikad nije postojao
... ali lepo je čuti srpski i hrvatski na američkom sajtu
Posted 28 January 2006 - 02:01 PM
ili može bit' zoofil ili nekrofil.
Ne znam šta nam onda ostaje.
Ipak, mogao bi da preciziraš
Posted 29 January 2006 - 01:41 AM
ja sam ti sve u paketu
Posted 29 January 2006 - 01:53 PM
btw srpskohrvatski je postojao, više ne. A hrvatskosrpski jezik nikad nije postojao
... ali lepo je čuti srpski i hrvatski na američkom sajtu
stari briješ
The A-sylum
Posted 01 February 2006 - 12:20 AM
Podržavam te i da si aseks i heteroseks i homoseks i biseks,
samo od ekstazija i sličnog sranja, što dalje.
I kakve su to gluposti o jezicima?
Postojao je i hrvatskosrpski i srpskohrvatski i koji god hoćete.
Ama ljudi na stranici smo o aseksualnosti.
Posted 01 February 2006 - 01:09 PM
Posted 06 February 2006 - 09:45 PM
I ja sam skontao da me više privlače momci, ali
godinama nisam mogao da se prilagodim.
Svi su tražili da budem ili aktivan ili pasivan.
Biti aktivan nije mi se tada mnogo svidelo jer nisam mogao dugo održavati erekciju,
a biti pasivan me je bolelo.
Niko me nije shvatao i svi su mislili da sa mnom nešto nije u redu.
Počeo sam bolje da funkcionišem kad sam probao vijagru.
Bilo je to prvi put pre dve godine i dosta mi je pomoglo za dostizanje erekcije, ali ipak nisam naročito uživao.
Sada trenutno imam jednog momka od 20 godina.
S njim sam ja aktivan, ali nekako mi se čini da uživam samo u par poslednjih sekundi pre orgazma.
Sve u svemu seks me nije baš usrećio.
Ali to je sve i manji problem.
Veći je problem taj što bih želeo da postanem otac. Već imam 28 i po godina.
Na žalost živimo u svetu gde se ocem postaje samo seksom sa ženom.
Meni je to krivo.
Krivo mi je zato što je priroda udesila da ljubav prema deci ne zavisi mnogo od toga hoćeš li postati roditelj, već zavisi od sreće.
Voleo bih kada bih našao ženu, koja bi želela da zajedno gajimo dete, koje ne mora biti moje (Niti tražim od nje da mi bude verna),
ali kojoj seks sa mnom neće biti naročito važan.
Posted 06 February 2006 - 11:19 PM
Posted 07 February 2006 - 06:14 PM
Posted 11 February 2006 - 09:42 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users

This topic is locked